Szolgáltatásaink

Legyen szó vállalatirányítási szoftverről, mobilapplikációról, CRM rendszerről, térinformatikai megoldásról vagy teljesen egyedi elképzelésről, az Omnitron csapata teljes szakértelmével áll az Ön rendelkezésére. Célunk, hogy a cége is a lehető leghatékonyabb eszközöket használhassa a növekedéssel együtt járó fejlődéshez.

Egyedi szoftverfejlesztés


Services cards

Vállaljuk egyedi alkalmazások fejlesztését az ügyfeleink elképzeléseihez és igényeihez igazodva.

Services cards

Teljes körű kivitelezés, komplett megoldások irodai, mobil, cloud és nagyvállalati környezetben.

Services cards

Igény esetén hosszú távon biztosítjuk a termék fejlesztését és karbantartását.

Services cards

Automatizált megoldásokat fejlesztünk számos célterületen, legyen szó pénzügyről, irodai folyamatokról, ipari alkalmazásokról vagy akár kutatás-fejlesztési feladatokról.

Testreszabott alkalmazásra van szüksége?


A fő profilunk egyedi alkalmazások fejlesztése az ügyfeleink elképzeléseihez és igényeihez igazodva. Testreszabott alkalmazások fejlesztésével segítjük az eredményesebb munkavégzést és átláthatóbb üzleti folyamatok kialakítását. Segítünk a követelmények és a célok meghatározásában: célunk, hogy az agilis szemléletmódra építve és ehhez illeszkedő technikákkal olyan szoftvert tervezzünk és valósítsunk meg, mely a felhasználók számára maximalizálja a befektetés hozzáadott értékét, igazodik a ügyfelünk rövid és hosszú távú céljaihoz, valamint biztosítja a hosszú távú növekedést és fenntarthatóságot. Ügyfeleink egyedi igényeinek felmérésétől a rendszerspecifikáció megfogalmazásán át egészen a megvalósított szoftver átadásáig és karbantartásáig végigkísérjük a folyamatot. A vállalati információs rendszerek, önálló desktop alkalmazások, backend és frontend rendszerek, webes, mobil és cloud alkalmazások fejlesztése során a legfrissebb technológiákat használjuk.

Startup támogatás


Services cards

Vállaljuk prototípusok megvalósításától kezdve komplett termékportfolió megtervezését és megvalósítását.

Services cards

Tapasztalt IT csapatunk segít az ötletek kidolgozásában és megvalósításában, hogy piacképes és sikeres termék szülessen.

Services cards

Agilis irányelveket követünk, a termék fejlődése a párhetenkénti demók alkalmával folyamatosan követhető.

Services cards

Már bizonyítottunk! Kiemelt partnerünk, a memoQ Zrt. ránk építve jutott a világ élvonalába, a Deloitte Technology Fast 500 listáján két évben is képviseltette magát.

Startup vagy?


Miért érdemes minket választani? Referenciáink bizonyítják, hogy szoftverfejlesztési szolgáltatásainkra építve startupok képesek világszinten is az élvonalba kerülni! Ha van egy jó ötlete, segítünk a megfelelő informatikai megoldás megtalálásában! Felkaroljuk a kisvállalkozások és startup cégek ötleteit, és együttműködünk elképzeléseik informatikai hátterének biztosításában. Segítünk felmérni és megfogalmazni informatikai problémáikat, teljes körű kivitelezést biztosítunk a specifikáció elkészítésétől a megvalósult szoftver átadásáig. Vállaljuk a felhasználók és üzemeltetők betanítását, illetve igény esetén magunk végezzük az elkészült rendszerek üzemeltetését. Igény esetén hosszú távon biztosítjuk a termék fejlesztését és karbantartását. Akár befektetőként is részt veszünk a termék megvalósításában!

Kiszervezett feladatkörök


Services cards

Off-site outsourcing - feladatkiszervezés hosszú és rövid távra.

Services cards

Projekt kivitelezéséhez, termék megvalósításához összeszokott csapatot biztosítunk, hosszú távra is.

Services cards

Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodó fejlesztési módszertant alkalmazunk.

Services cards

Biztosítjuk a folyamatos és szoros együttműködés lehetőségét.

Fejlesztőre, csapatra van szüksége?


Nagyobb léptékű projektjében szüksége van fejlesztőkre, architektre, menedzsment támogatásra? Tapasztalt kollégáink egy projekt idejéig vagy akár hosszabb távon is a csapatának részei lesznek. Ügyfeleink számára igényeiknek megfelelően jellemzően nem egyéneket, hanem csapatokat biztosítunk, mely megközelítés számos előnnyel rendelkezik: átfogó kompetencia, hatékonyság, kisebb kockázat (egyén kiesése), csapatszintű felelősségérzet. Bár a kommunikáció központú és iteratív agilis módszertan elveit preferáljuk, a mögöttünk levő projektek kivitelezése során számos módszertant alkalmaztunk már, igény esetén rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfélcsapat által már alkalmazott módszertani elvekhez, illetve segítünk ezek kialakításában és testreszabásában. A fejlesztőink és csapataink saját irodáinkban, saját eszközökön dolgoznak, ugyanakkor rendszeresen részt vesznek ügyfeleinkkel közös személyes és virtuális találkozókon (Teams, Skype, stb.), valamint online kommunikációs platformokon folyamatosan elérhetők, így az együttműködés során a felek a szoros együttműködés minden előnyét tapasztalhatják.

IT tanácsadás


Services cards

Vállaljuk IT projektek vezetését, menedzselését, illetve részt veszünk a projekthez kapcsolódó IT stratégia megtervezésében.

Services cards

Segítünk partnereinknek abban, hogy képesek legyenek reálisan felmérni az előttük álló feladatok nagyságát, megvalósításuk munkaigényét és elkészítési határidejét.

Services cards

Vállaljuk rendszerek és architektúrák megtervezését és dokumentálását.

Services cards

Tanácsot adunk a megfelelő technológia és platform kiválasztásában.

IT tanácsadás


Projektvezetőink segítenek a követelmények és a célok meghatározásában. Folyamatosan figyelemmel követik a munkafolyamatokat, jól érthető jelentéseket készítenek a projekt haladásáról, figyelmeztetnek a kockázatokra és kezelik a menet közben felmerülő problémákat. Kollégáink nemcsak a saját csapatunk munkájának szervezését vállalják, hanem külső szakemberek munkájának koordinálásában, illetve a különféle fejlesztői csapatok összehangolásában is segítenek. Célunk, hogy az agilis szemléletmódra építve és ehhez illeszkedő technikákkal olyan szoftvert tervezzünk és valósítsunk meg, mely a felhasználók számára maximalizálja a befektetés hozzáadott értékét, igazodik a ügyfelünk rövid és hosszú távú céljaihoz, valamint biztosítja a hosszú távú bővíthetőséget, növekedést és fenntarthatóságot. Szakértőink segítenek felmérni meglevő rendszereiket, javaslatot tesznek a legjobban illeszkedő megoldás, technológia kiválasztására. Speciális szakterületi tudást igénylő feladatokban partnereinknek tanácsadást nyújtunk.
EU támogatás