Rólunk

Legyen szó vállalatirányítási szoftverről, mobilapplikációról, CRM rendszerről, térinformatikai megoldásról vagy akár egy teljesen egyedi elképzelésről, az Omnitron csapata teljes szakértelmével az Ön rendelkezésére áll. Célunk, hogy a cége a lehető leghatékonyabb eszközöket használhassa a növekedéssel együtt járó fejlődéshez.

Omnitron  • Az Omnitron Mérnöki és Innovációs Kft. 2009-ben alakult a szoftverfejlesztés, oktatás és kutatás területén nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, több mint egy évtizede keresztül együttműködő személyek és kisebb cégek csoportjából.
  • Fő missziója a szoftverfejlesztés vonatkozásban: ügyfélközpontú, időtálló, minőségi, egyedi megoldások önálló tervezése és kivitelezése, illetve az ilyen jellegű nagyobb projektekben való közreműködés.
  • Számunkra a professzionális és személyes kapcsolat érték, a fizikai távolságtól függetlenül. Munkamódszereik lehetővé teszik, hogy telephelyeinkről a világ minden részén hatékonyan szolgáljuk ki partnereinket.
  • További fontos célunk egy élhető és fenntartható munkakörnyezet kialakítása, ahol kollégáink és partnereink barátságos, kötetlen, támogató légkörben alkothatnak és vitathatják meg szakmai problémáikat.
  • A minőségbiztosítási folyamatainkat a 2019-ben megszerzett ISO 9001:2015 és ISO 27001:2013 tanúsítványok szabályozzák.

Erősségeink  • Szakértői csapatunk az információtechnológia különféle területein több évtizedes szakmai tapasztalatot szerzett mérnökök és kutatók köré épül. Nemcsak megoldjuk, hanem aktívan keressük a mérnöki, matematikai, algoritmus kihívásokat.
  • Dolgoztunk már a közösségi közlekedés (utastájékoztatás), egészségügy (orvosok és beteg találkozások adatainak országos szintű összegyűjtése), telekommunikáció (mobil alkalmazások háttérrendszerinek fejlesztése, mobil felhasználói szokások elemzése adatbányászati módszerekkel), fordítástámogatás (szakfordítókat és tolmácsokat segítő CAT rendszerek), energetika (megújuló energia források, szélerőművek), valamint a műszaki felsőoktatás (egyetemi előadások és tanfolyamok) területén.
  • Az Omnitron modern számítógépes projekttámogató rendszerekkel és olyan projektvezetőkkel dolgozik, akik már több projektben is bizonyították rátermettségüket.

Fejlesztési folyamatunkProfesszionális szemléletmód: jól ismerjük a szoftverfejlesztés teljes folyamatát és az iparág bevett gyakorlatait. Fő célunk megtalálni, hogyan állíthatjuk erőforrásainkat leghatékonyabban ügyfeleink céljainak szolgálatába.
Csapatszellem: kollégáink egy kis összeszokott közösséget alkotnak, ahol a különféle szakterületek szakértői egymás mellett, közös célokért dolgoznak, és egymáshoz bármilyen segítségért szabadon fordulhatnak.
Keressük a szakmai kihívásokat. Ismerjük a klasszikus ipari/informatikai szabványokat és mintákat, de nem félünk eltérni a szokásos úttól, és örülünk az algoritmikus, matematikai, vagy akár komoly akadémiai háttértudást igénylő feladatoknak.
Agilis módszertan alkalmazása a tervezés és a fejlesztés során. Rendszereink iteratív módon, a megrendelő állandó felügyelete mellett alakulnak ki oly módon, hogy a kezdeti már működő magot folyamatosan új funkciókkal bővítjük.
Minimális adminisztráció, költséghatékonyság. Mivel egy kisebb cég vagyunk, kis csapatokkal dolgozunk, projektjeinket kevés adminisztráció terheli, mely nemcsak a munkahatékonyságot javítja, hanem az átfutási időket is jelentősen lecsökkenti.
Rugalmasság a szerződéses konstrukciókban. Minden egyes ügyfelünkre külön odafigyelünk, kezeljük a menetközben változó igényeket, a munkatempónkat és fizetési mérföldköveket is a változó igényekhez igazítjuk.

Omnitron Mérnöki és Innovációs Kft.Budapest

1119 Budapest, Fehérvári út 85/C

info@omnitron.hu

Székelyudvarhely

535600 Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc utca 84, Harghita Business Center

info@omnitron.hu

EU támogatás